Ανακοινωσεις - Δελτια Τυπου

21Ιαν

Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής

Σχετικά με την απάντηση της δημοτικής αρχής (18/01) για τη ανακοίνωση της παράταξής μας για την απαξίωση και υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Διαβάστε τη συνέχεια
17Ιαν

Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας - Η απαξίωση ενός θεσμού συνεχίζεται

Παραμένοντας πιστή στην πάγια τακτική της, η δημοτική αρχή του Δήμου Ζίτσας συνεχίζει να υποτιμά και να απαξιώνει το κυρίαρχο όργανο διοίκησης του Δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια
18Δεκ

Αθλητισμός

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η παράταξη για την δημιουργία κλίματος συνεργασίας, εμπιστοσύνης και ευρείας συμμετοχής, ώστε να αντιμετωπισθούν τα σημαντικά προβλήματα που βιώνει ο δημότης του Δήμου Ζίτσας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ συνάντηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα. Οι εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων τοποθετήθηκαν ενημερώνοντας τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσο και για την πορεία των αθλητικών σωματείων και των αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου, εκφράζοντας την αγωνία τους για το αύριο.

Διαβάστε τη συνέχεια
15Οκτ

Συνεδρίαση Γραμματείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στην Ελεούσα, η πρώτη συνεδρίαση των μελών της Γραμματείας της νέας παράταξης με θέμα: «Κατάθεση υποψηφιοτήτων για επικεφαλή της νέας παράταξης». Κατατέθηκε μόνο μια υποψηφιότητα, αυτή του Βασίλη Γαρδίκου, επικεφαλή της παράταξης «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», φέροντας πλέον των προαπαιτούμενων υπογραφών.

Διαβάστε τη συνέχεια
09Οκτ

Ομιλία του Βασίλη Γαρδίκου στην Ολομέλεια

Φίλες και Φίλοι.

Συνδημότισσες και συνδημότες.

Να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας συμμετοχή.

Μια συμμετοχή που μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία.

Μια συμμετοχή που επιβεβαιώνει τις πρωτοβουλίες που  πήραμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ως αυτοδιοικητικές παράταξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια
09Οκτ

Πρώτη Γενική Συνέλευση

Σε ενωτικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Ζίτσας, έγινε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, στην Ελεούσα, η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας» και της «Ριζοσπαστικής Ανατροπής», μετά την απόφασή τους για το σχηματισμό ενιαίας παράταξης.

Διαβάστε τη συνέχεια
27Σεπ

Κάλεσμα στους Δημότες

Ο Δήμος Ζίτσας με μόνιμο πληθυσμό 15.000 κατοίκων, αποτελεί τον δεύτερο Δήμο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και τον πέμπτο στην Ήπειρο, αμέσως μετά τους Δήμους των τεσσάρων αστικών κέντρων. Η περιοχή του εμφανίζει σημαντικά πλεονεκτήματα με αναπτυξιακή προοπτική: γειτνίαση με το μεγάλο αστικό κέντρο των Ιωαννίνων, λειτουργία της μοναδικής βιομηχανικής περιοχής του Νομού, λειτουργία σημαντικών επιχειρήσεων κυρίως στον κλάδο των τροφίμων, αξιόλογη κτηνοτροφική παραγωγή, τη μοναδική αμπελουργική ζώνη στην Περιφέρεια και τέλος το εμβληματικό οικοσύστημα του ποταμού Καλαμά. 

Διαβάστε τη συνέχεια