Ανακοινωσεις - Δελτια Τυπου

02Απρ

2 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Με μπλε χρώμα θα φωτιστεί σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, το Δημαρχείο Ζίτσας, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ).

Διαβάστε τη συνέχεια
27Μάρ

Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο Ζίτσας

Η νέα εθνική πολιτική για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων δίνει προτεραιότητα στην πρόληψη και ανακύκλωση σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποίηση, ώστε οι ποσότητες υπολειμμάτων που οδηγούνται  στην υγειονομική ταφή να είναι σημαντικά λιγότερες.

Διαβάστε τη συνέχεια
13Μάρ

Απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας, με λύπη της διαπιστώνει, ακόμη μια φορά, την πλήρη απαξίωση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελεί το ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, αλλά και προαγωγής της δημοκρατίας, μέσω της συζήτησης, του διαλόγου και των συλλογικών αποφάσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια
25Φεβ

Διάλογος, απαντήσεις και διευκρινήσεις για τον Κλεισθένη I, από τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε σε μια κατάμεστη αίθουσα από αυτοδιοικητικούς και πολίτες, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια
24Φεβ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση Εκδήλωση «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια
15Φεβ

Εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Η Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε τη συνέχεια
04Φεβ

Η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» στην «Πίτα του Ηπειρώτη»

Σε έναν πολιτιστικό θεσμό, που υπενθυμίζει σε όλους εμάς τους Ηπειρώτες, την πολιτιστική μας κληρονομιά, βρέθηκαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ο επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» και υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας Βασίλης Γαρδίκος, καθώς και μέλη της παράταξης.

Ο λόγος για την «Πίτα του Ηπειρώτη»,  που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας – ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο – γιορτάζοντας με ένα αυθεντικό Ηπειρώτικο πρόγραμμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε τη συνέχεια
23Ιαν

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη Παμβώτιδα

Το σχέδιο Π.Δ. για την ευρύτερη περιοχή της λίμνης Παμβώτιδας έχει αναρτηθεί για διαβούλευση, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία εκπόνησης το Σχέδιο Διαχείρισης. Θα έπρεπε να ακολουθηθεί η αντίστροφη πορεία, δηλαδή να προκύψει ως αποτέλεσμά του.

Διαβάστε τη συνέχεια