Ανακοινωσεις - Δελτια Τυπου

04Απρ

Ανακοίνωση για την υποβολή πρότασης για τη δημιουργία πράσινου ταμείου

Προς διευκρίνιση της αλήθειας και σε απάντηση των δηλώσεων του Δημάρχου κ. Πλιάκου: Χαιρετίζουμε την υποβολή πρότασης για τη δημιουργία πράσινου σημείου στο Δήμο Ζίτσας, ως ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση του σχεδιασμού διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιοχή.

Διαβάστε τη συνέχεια
02Απρ

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Σταύρου Καψάλη

Φτωχότερη είναι πλέον η ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική, καθώς «σίγησε» για πάντα το κλαρίνο του Σταύρου Καψάλη.

Διαβάστε τη συνέχεια
02Απρ

2 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Με μπλε χρώμα θα φωτιστεί σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, το Δημαρχείο Ζίτσας, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ).

Διαβάστε τη συνέχεια
27Μάρ

Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο Ζίτσας

Η νέα εθνική πολιτική για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων δίνει προτεραιότητα στην πρόληψη και ανακύκλωση σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποίηση, ώστε οι ποσότητες υπολειμμάτων που οδηγούνται  στην υγειονομική ταφή να είναι σημαντικά λιγότερες.

Διαβάστε τη συνέχεια
13Μάρ

Απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας, με λύπη της διαπιστώνει, ακόμη μια φορά, την πλήρη απαξίωση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο αποτελεί το ανώτατο όργανο διοίκησης του Δήμου, αλλά και προαγωγής της δημοκρατίας, μέσω της συζήτησης, του διαλόγου και των συλλογικών αποφάσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια
25Φεβ

Διάλογος, απαντήσεις και διευκρινήσεις για τον Κλεισθένη I, από τον Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε σε μια κατάμεστη αίθουσα από αυτοδιοικητικούς και πολίτες, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια
24Φεβ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση Εκδήλωση «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια
15Φεβ

Εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Η Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε τη συνέχεια