Δελτία Τύπου

14Μάι

Προτάσεις για την ανάπτυξη της αμπελουργικής ζώνης οίνων ποιότητας «Ζίτσα»

Η αμπελουργία στην ευρύτερη περιοχή Ζίτσας αποτελεί μια σημαντική παραγωγική δραστηριότητα, με αξιόλογη παράδοση, με την οποία σήμερα απασχολούνται  περίπου 150 οικογένειες.

Διαβάστε τη συνέχεια
05Μάι

Κατάθεση πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου ελπίδας και νίκης

Μ’ ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο ελπίδας και νίκης, η δημοτική παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» εγγυάται την δυναμική μετάβαση στην επόμενη ημέρα που ο Δήμος Ζίτσας χρειάζεται για να βγει και πάλι στο προσκήνιο και να διαδραματίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αρμόζει στην ιστορία και στο μέλλον του.

Διαβάστε τη συνέχεια
01Μάι

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα σταθμός για την εργατική τάξη. Αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής, καθώς συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των εργαζομένων ανά τον κόσμο για δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό.

Διαβάστε τη συνέχεια
25Απρ

Πασχαλινές ευχές

Αυτές τις άγιες ημέρες, οι αυλές των σπιτιών και οι πλατείες των χωριών του Δήμου Ζίτσας, γεμίζουν από φωνές ανθρώπων που πάντα επιστρέφουν στον τόπο που γεννήθηκαν, αλλά και από επισκέπτες, που επιλέγουν να περάσουν το Πάσχα παραδοσιακά.

Διαβάστε τη συνέχεια
14Απρ

Μήνυμα αλλαγής σελίδας στο Δήμο Ζίτσας #metonGardiko

Με τη φράση «Είμαστε έτοιμοι για μια Δημιουργική και κυρίως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Διοίκηση του Δήμου μας» και με μια ρητή δέσμευση απέναντι στους δημότες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, έδωσε το στίγμα των προτεραιοτήτων που θέτει η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» για την διεκδίκηση του Δήμου Ζίτσας, του δεύτερου σε πληθυσμιακό μέγεθος Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Διαβάστε τη συνέχεια