Γενικές Ανακοινώσεις

07Απρ

Παρουσίαση υποψηφίων και προγραμματικών θέσεων

Η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην οποία θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια
27Μάρ

Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο Ζίτσας

Η νέα εθνική πολιτική για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων δίνει προτεραιότητα στην πρόληψη και ανακύκλωση σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποίηση, ώστε οι ποσότητες υπολειμμάτων που οδηγούνται  στην υγειονομική ταφή να είναι σημαντικά λιγότερες.

Διαβάστε τη συνέχεια
24Φεβ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση Εκδήλωση «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια
15Φεβ

Εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Η Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» του Δήμου Ζίτσας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε τη συνέχεια
09Οκτ

Ομιλία του Βασίλη Γαρδίκου στην Ολομέλεια

Φίλες και Φίλοι.

Συνδημότισσες και συνδημότες.

Να σας ευχαριστήσω για την σημερινή σας συμμετοχή.

Μια συμμετοχή που μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία.

Μια συμμετοχή που επιβεβαιώνει τις πρωτοβουλίες που  πήραμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ως αυτοδιοικητικές παράταξεις.

Διαβάστε τη συνέχεια