Γενικές Ανακοινώσεις

29Μάι

Κάλεσμα της παράταξης για το δεύτερο γύρο των εκλογών

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Γαρδίκος, οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και η Γραμματεία της παράταξης χαιρετίζουν τη συμμετοχή των δημοτών στις εκλογές της περασμένης Κυριακής και ευχαριστούν όλους όσοι εμπιστεύτηκαν τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης για τη διοίκηση  του Δήμου Ζίτσας.

Διαβάστε τη συνέχεια
20Μάι

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Ελεούσα

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, η δημοτική παράταξη "Αυτοδιοικητική Συνεργασία" διοργανώνει την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση. 

Διαβάστε τη συνέχεια
07Απρ

Παρουσίαση υποψηφίων και προγραμματικών θέσεων

Η παράταξη «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην οποία θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Διαβάστε τη συνέχεια
27Μάρ

Διαχείριση Απορριμμάτων στο Δήμο Ζίτσας

Η νέα εθνική πολιτική για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων δίνει προτεραιότητα στην πρόληψη και ανακύκλωση σε συνδυασμό με επαναχρησιμοποίηση, ώστε οι ποσότητες υπολειμμάτων που οδηγούνται  στην υγειονομική ταφή να είναι σημαντικά λιγότερες.

Διαβάστε τη συνέχεια
24Φεβ

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση Εκδήλωση «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση»

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ανέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στην εκδήλωση με θέμα «Κλεισθένης I – Νέα εποχή στην Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στην Ελεούσα. 

Διαβάστε τη συνέχεια